fredag 12. juni 2009

Telenors sommerkonkurranse - Uke 2 - Telenor Sikker Lagring

Bli med i telenors sin fotokonkurranse du og. Her er mitt bidrag. Stem gjerne på meg. Da blir jeg glad :) Eller ta bare en titt og bli inspirert.
Telenors sommerkonkurranse - Uke 2 - Telenor Sikker Lagring

Shared via AddThis

mandag 1. juni 2009

MandagsTema – Former -

Denne ukens ord er FORMER.
Former kan være så mangt, det kan være både ting, mennesker, natur, ja hva som helst. Fysisk som abstrakt?
Jeg er veldig spent på hva slags former jeg får se hos dere denne uken.

Skogstur med Kos og Kaos 080 Former, ja det ser man overalt. Eldstejenta vår har lært seg å sykle nylig og er veldig stolt av sin prinsesse sykkel med rosa kurv på. Hun er veldig glad i å plukke hvitveis og den skal selvfølgelig være i kurven hennes.

blåmeis i fuglekassen rede

 Vi har en fuglekasse på dukkestua til jentene, egentlig var den mer til pynt enn noe annet, for den var malt så lekker med en dompap utenpå osv. Av og til tittet vi oppi for å se på fuglebæsje, for det synes jentene mine nemlig er veldig spennende. En dag Mannen min tittet oppi der med jentene fikk de seg en overraskelse for der hadde en blåmeis bygget seg et rede og passet godt på eggene sine.

Det har blitt mange “titter” siden, og for en uke siden var det ingen blåmeis-mor men 6 små blåmeis unger.Mor og Far var noe ute og lette etter mat. Har ikke fått tatt noe bilde av ungene enda, da jeg har liten lyst å forstyrre de. Men vi får se, kanskje jeg får det til en dag.

gifteringen min 2

En giftering har gjerne en form men mange fasonger i måten den er lagd på. Dette er min giftering. 

For å se flere spennende Former se HER.

mandagstema