onsdag 20. mai 2009

humlen

Humlen er et vakkert dyr, spesielt når den står så fint på en blomst og leter etter blomsterstøv. Fascinerende dyr egentlig. I går var jeg på jakt etter en humle til en fotokonkuranse på Fotoverden. Mot slutten av dagen fikk jeg tatt disse. Men jeg brukte de ikke i fotokonkuransen.Alikevel vil jeg gjerne vise de frem, for som sagt: Humlen er et vakkert dyr!!

Tett på humle Tett på humle 2

tirsdag 12. mai 2009

Blogcandy – Fotomorro !

Fotomorro har dratt i gang en BLOGGCANDY med en super duper flott premie.

I pakken ligger det mange ferdigstemplete tekster, der er noen ferdigkuttete figurer / labels, 2 stempel (stor pakke og kjole på henger), mange små blomster, bling i rosa og blank - og noen hjertebrads. VIL DU HA DETTE???

Ta en tur innom FOTOMORRO og sjekk dette ut:

For å være med i trekningen må du gjøre minst ett av de følgende punktene - du får ett lodd for hvert gjennomført punkt:

1: Skriv en kommentar til dette innlegget

2: Legg deg som følger av Fotomorro - til høyre her. Er du allerede følger (gjelder ikke blogglisten) så gjelder dette som ett lodd!

3: Lag et eget innlegg til dette innlegget i din egen blogg - og skriv inn direkte link i kommentarfeltet her. (NB! Gjør du dette punktet trenger du ikke skrive inn kommentar to ganger - det gjelder også for punkt 1)

Maks antall lodd er altså 3. Skriv inn i kommentarfeltet hvor mange lodd du har :-)

Det blir trekning av alle lodd tirsdag 19.mai kl. 20:00.

mandag 11. mai 2009

MandagsTema – ANSVAR

Ukens Tema er “Ansvar”. blomster herlig

Jeg har valgt å ta for meg hvordan det er å være forelder. Det er noe av det tyngste og største ansvaret jeg har opplevd så langt i mitt liv. Først det ansvaret det var å gå gravid. Ta hensyn til en liten baby og dets behov. Så var det å føde barnet. Plutselig var man “mamma”, og hadde en liten krabat som var helt hjelpeløs og 100% avhengig av mamma`n sin. Overgangen var stor, men du verden for et herlig ansvar:) Soving, mat , våkentid, se tulla vår utvikle seg. Sørge for klær og det rett utstyret til henne, se hennes første krabbetak, så hennes første skritt. Høre språket utvikle seg og høre henne si: “mamma”.

Ansvaret vokser da nr 2 ankommer. Også en liten prinsesse. Nå er det 2 som krever min oppmerksomhet, 2 jenter med 2 forskjellige behov. Så var det å kunne fylle disse behovene, i tillegg til å ta vare på meg selv, sørge for nok søvn og ha noe å gi til mannen min. 

Jentene vokser og skal lære seg å omgås andre barn, hverandre, løse konflikter, høflighetsfraser. Sørge for at barna  holder seg friske, utvikler seg, og gjøre de trygge i sine omgivelser.

Så skal man lære barna sine ansvar. Montasje soldagen 1  

Ansvar dukker opp igjen og igjen, og jeg må virkelig si at det ikke alltid er så moro med ansvar. Det er noe man aldri blir kvitt egentlig. :)

Men alikevel, når jeg tenker tilbake…. ser jeg at jeg har blitt sterkere hver dag og har vokst med ansvaret.

Aå alt i alt er Ansvar et veldig fint ord som det er hvert og tenke igjennom.

Takk til mandagstema som brukte dette ordet denne uken og fikk meg til å tenke gjennom mitt ansvar i livet.

Påsketur 2009 002 

Kjære Gud, enkelte dager bekymrer jeg meg så mye. Jeg lurer på hvordan jeg skal klare å betale alle regninene og om jeg vil klare å forsørge barna mine økonomisk. Det er vanskelig å v’re den som har ansvaret. Jeg ber om at du vil gi meg fred og lære meg  å stole på deg – å huske at det er du som har ansvaret. –Amen-

fredag 8. mai 2009

Fotokonkurranse - Fotomorro

 

Da er det tid for ny fotokonkurranse - også denne gang med premie sponset av Brun og Blid

Tema denne gang er "Kom mai du skjønne" :-)

Konkurransen pågår til søndag 10.mai kl 24:00.

Deretter vil det legges ut 5 bilder til avstemming - hvorav de 2 med flest stemmer vinner 2 solkort hver (hvert solkort på kr 100).

Maks antall bilder pr person er 3 stk.

Så hiv deg rundt og finn flotte maibilder :-)Gå inn på www.fotomorro.blogspot.com

Her er mine 3 bidrag :

H vanner hagen som 1,5 år

hipp_hurra_for_17 Margeritter

tirsdag 5. mai 2009

Gult er Kult - Fargefull Hverdag

Miriam og Linda har startet en ny blogg – Fargefull hverdag – hvor de hver uke tar for seg en ny farge.   Bli med du og. :)

Ukens farge i Fargefull Hverdag er GULT.

Fant meg bare ett bilde, men det er jo til gjengjel veldig gult :)

Gunveigs roser

mandag 4. mai 2009

MandagsTema – Mønster

 

Mønster ser vi overalt. Enten i naturen, på klær, i møblement, gardiner ... eller det er andre mønster vi snakker om her. Vanene våre, uvanene våre.


Hva slags mønster har du? Hva liker du ? Hva liker du ikke?
Fritt opp til deg hva slags mønster du ønsker å vise :) skriver Mette på MandagsTema i dag.

I helgen har jeg og min mann vært i Malmø. En fantastisk vakker by. Det ble mye fotografering og jeg har plukket ut 2 bilder jeg vil vise frem.

fontene i rosa

Bildet over ble tatt sent Lørdagskveld etter et fantastisk måltid. På vei hjem til hotellet gikk forbi denne fontenen. Den var så vakker. Lyset skiftet og var gjennom flere fargeskalaer. Du kan også tydelig se mønster i vannspruten. Er det ikke vakkert?

utkiksrbroen

Så var det dette bildet. Det ble tatt sent Lørdag ettermiddag. Vi kjørte til utkiksposten ved grensen til København. Planen var egentlig å kjøre over broen til København, men siden det kostet oss 300,- og vi fikk denne vakre utsikten gratis, så ble det med det. Det fascinerende med denne er at den går ned i vannet og resten av strekningen kjører man i tunell under vannet. Man kan tydelig se broen gå ned her. Så har man et mønster av pålene som holder broen oppe. :)

Ha en flotters dag. Her kan du se flere flotte Mønster innslag.