søndag 2. mai 2010

Vår og drømmer…drømmer og vår…

 

 

Lilla krokus m gult

Av en aller annen grunn har jeg blingset litt her. Mener jeg så at Tema for denne uken var vårmønstring og hvorfor jeg trodde det har jeg ingen god forklaring på. Tema denne uken er jo DRØMMER, og det er jo et flott Tema.

Jeg drømmer om mye spennende og rart. MEn akkurat i dag kunne jeg ønske/drømmer jeg om å ha en hel soldag for meg selv med Pledd og piknikkurv ved et vann. Kunne nyte alle de deilige vårlydene, solen, sommerfugler, humler, blomster og høre vinden suse i trærne. Og hvor herlig det hadde vært.

jentekveld solveig og en tidlig maidag 043

Det er noe med at man har små barn, og egentlig alt for sjelden har slike muligheter til å ha en hel dag for seg selv med sine egne tanker.

Gulspurv m nebb

Ofte planlegger man så mye og finner på ting som  jo er gøy når man først har litt fri, men tenk så deilig med en slik dag da dere.

First step svanen

Tror virkelig jeg må planlegge det. Nå skal jeg vaske og rydde hus til huset fylles opp med folk :) Ønsker alle en velsignet og drømmefylt dag.

scenic sunday

mandagstema

10 kommentarer:

 1. Vet du, jeg satt også og laget et innlegg om vårmønstring og da jeg oppdaterte siden var plutselig ordet noe helt annet! Så jeg slang inn et annet bilde i rammen enn det opprinnelige...hehe :)

  Det høres herlig ut med en soldag på et pledd ute en varm sommerdag og bare ligge og kikke opp på den blå himmelen som du har fotografert så flott! Når dagene er travle setter en virkelig pris på en slik dag, om den skulle åpenbare seg. Det gjør den jo sjelden, så det lønner seg nok å planlegge litt - kanskje du har noen som kan sitte barnevakt en dag?

  SvarSlett
 2. Underbara Drömlika Vårbilder på både djur och växtlighet just nu.. Härligt:)

  SvarSlett
 3. Din drøm høres deilig ut! Kanskje du har en som kan hjelpe deg å gjøre den drømmen til virkelighet. Ellers så har en vel noen drømmer som bare blir drømmer...
  Nydelige bilder du viser!
  Ha det godt! -Margit-

  SvarSlett
 4. En fantastisk fin drøm :o) Håper den lar seg gjennomføre!!

  SvarSlett
 5. Dere så riktig du og Melusine.Det viste seg nemlig at det hadde gått litt fort for seg, så Monica som postet vårmønstring slettet det da jeg sa ifra at Petunia alt hadde lagt ut denne ukens mandagstema.

  Uansett...herlige bilder du viser frem her..og det å ha tid for seg selv også når man har småbarn er et must..bare nyte stillheten..drømme seg litt bort og bare tenke på seg selv..
  Håper du får gjort det en gang eller to...

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 6. Du blingset nok ikke! Det var min tur til å arrangere mandagstema i dag og la ut "drømmer" sent i går kveld. Monica så feil på kalenderen og la ut nytt ord i morges. Slik kan det gå!! Vi er så ivrige her vet du. Vil at dere skal få fine ord!!
  Men det er jo drømmer som gjelder og drømme har du gjort! Håper du kan pakke piknikkurven snart!!

  SvarSlett
 7. Fine bilder! Håper du snart får drømmen din oppfyllt! :)

  SvarSlett
 8. Gillar speciellt ditt foto på himlen och den skinande solen. Helt underbart foto! Idag fick jag chans att njuta lite av vårsolen. Nu verkar jag få drömma om solen resten av veckan (det kommer regn, suck). ;-)

  SvarSlett
 9. Bilden på himlen och solen är verkligen ett riktigt drömfoto. Hoppas din dröm snart blir verklighet.

  SvarSlett
 10. Jeg drømmer også om blå blå himmel og sol...
  Ikke hvit snø og slaps *snufs*

  SvarSlett

Setter stor pris på en liten kommentar fra deg :) Alle kommentarer blir belønnet med et besøk i din blogg.