torsdag 3. desember 2009

ABC Tema – J – I seneste laget..;o) Men bedre sent enn aldri!

Leenge siden sist blogging nå. Har rett og slett ikke hatt tid. Det er så mye som skal gjøres i stand, og oppå det hele har jeg planer om nye kjoler til jentene til Jul. Så dette J bidraget er altså J for JULEKJOLE .på ABC Tema Det skal være hemmelig, så det blir mye strikking om kveldene.

 

Bursdag H.V , jul oh kjole 002

Ikke bare er det kjoler, men på denne første kjolen som er ferdig er det 346 m rundt, som er strikket i 46 cm, før jeg startet på bærestykket. Jeg tenkte at det er lurt å strikke en STOOR str, så hun kan ha den en stund, iom at det er litt jobb. Joda….jeg strikket str 6 år i god tro på at dette blir bra. Lørdagen var jeg ferdig, da fant jeg ut at DET bærestykket var ALTFOR stort. Så jeg rekket opp igjen helt ned til skjørtet. Strikket på ny og denne gang str 3år. Det ble jeg fornøyd med. Med heklede kanter rundt armhull og halsen ble jeg riktig så fornøyd. Så var det tid for  brodering.blomst

OIDA.. hvor ofte har jeg brodert på strikkede plagg…#aldri# Altså da mener jeg mileur sting, og stilkesting. Jeg tror jeg satt i 2 timer på startet og broderte og tok opp igjen. Da jeg til slutt fant noe jeg syns gikk an, og var ferdig, fant jeg ut at kunne jo sjekke på nettet om det var noen tips til dette. Og det var der HER. Disse blomstene var jo virkelig lekre. Så ser jeg på mine og tenker… Ja ja..det får bli på neste kjole. For denne gangen har jeg virkelig ikke tid til å ta opp igjen. Har en kjole til å strikke + 2 jakker til.

Bursdag H.V , jul oh kjole 163

Her er kjolen… Kanskje blir det forandringer på den om jeg får tid, legger den da ut på nytt..Bursdag H.V , jul oh kjole 162

  Strikket ferdig på 2 uker (bra til å være meg altså), men jeg har en kjole til så jeg får stå på.)

Tar gladelig imot tips til slike sting som skal sys på. ;o)

Her kan du se flere J bidrag.

14 kommentarer:

 1. kjolen var superfin den. Dine sting fungerer godt. Lykke til med den andre. :-)

  SvarSlett
 2. Så søt julekjole du har laget! En liten prinsesse vil bli veldig fin i den:)

  SvarSlett
 3. Wow det blir en fin julekjole!

  SvarSlett
 4. Kjempefin ble den, men kjære vene, så mye jobb. Lykke til med den neste.

  SvarSlett
 5. Flott kjole! Litt av en jobb med alle de maskene.

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kjeole du har strikka og eg synest du har fått broderinga flott, ha ei god helg:))

  SvarSlett
 7. Hei.Virkelig nydelig kjole.Nydelig broderier.Ønsker deg en tiktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 8. Veldig fin kjole - så gøy å kle dem i hjemmestrikket. Det pyntet fint med den blomsterkanten nederst. Lykke til med neste - det er nok litt av en jobb.

  SvarSlett
 9. Hei på deg. Så superflink du har vore. Kjole var lekker og du rekker ein til før jul heilt sikkert. Den andre går mye fortere enn den føste. Snakker av erfaring. Da kan du møsnteret.
  Dei blir så fine att.
  Ha ei fin strikketid fremover. klem

  SvarSlett
 10. Takk for hilsen i bloggen :) Virkelig en flott kjole du har strikket. Det finnes noe som heter soluble canvas, omtrent som aida, og løser seg opp i vann. Egentlig beregnet på t-skjorter og sånt, men kan vel brukes på strikkating også :)

  Og du, en vask i maskinen er det som gjør at mine plagg ser jevne ut....

  SvarSlett
 11. Tusen takk for koselige ord på min blogg.Jeg har jo vært innom deg her før,men sikkert en stund siden,og du er virkelig flink selv,nydelig kjole og jeg syntes du har sydd fine blomster på den.Tenker det blir en flott tulle med en nydelig kjole på seg.Mye fint å se i bloggen din.Ønsker deg en flott helg og en koselig advent:-))

  SvarSlett
 12. En helt underbar liten klänning och dina broderier satt ju pricken över 'i'. Jättesöt till en liten jänta :)

  SvarSlett
 13. Nydelig kjole du strikker til barna. Tenker de blir glade. Tenker du koser deg masse i førjulstiden du og.

  SvarSlett
 14. Den er da utrolig søt og nydelig, rent ut agt sjarmerende

  SvarSlett

Setter stor pris på en liten kommentar fra deg :) Alle kommentarer blir belønnet med et besøk i din blogg.