lørdag 29. mai 2010

Scenic Sunday & Macro Saturday

hakkespethode

 

Hakkespett

This is a woodpecker ( hakkespett), if I have translated right. It flow into our window and was laying at the ground for about 20 minutes. We were watching it and it was great to see it move and suddenly fly his way.

 

scenic sunday

12 kommentarer:

 1. Vad bra att den inte var död. Bilden är lite läskig för det ser ut som om den är död. Men det är en väldigt fin bild :)

  SvarSlett
 2. Ja, godt den ikke var død. Hadde et håp om å fotografere den levende på nært hold,men da den endelig var på beina rakk jeg ikke kameraet mitt. Da var den rask til å fly sin vei :)

  SvarSlett
 3. Ohhhh...I hope it is still okay! What a beautiful bird.

  SvarSlett
 4. Stackars fågel. Tur att den kvicknade till.

  SvarSlett
 5. Great photos and I love your header

  SvarSlett
 6. what a lovely woodpecker!thanks for the comment.

  SvarSlett
 7. Beautiful bird. Love its colour. I hope he is alright.

  SvarSlett
 8. Oh those pictures rather frightened me at first. I'm glad he recovered. glass windows and birds don't mix well! We've had some fly into our windows before, poor things.

  SvarSlett
 9. I meant to say that you are right in your translation --it is a woodpecker. I really like your header photo -- beautiful flowers.

  SvarSlett
 10. That is a beautiful bird. At first I thought it wasn't alive, but I'm glad to hear that it flew away.

  SvarSlett
 11. så fine bilder av flaggspetten :)
  Visst heter det woodpecker. Akkurat denne heter Great Spotted Woodpecker på engelsk, og er den vanligeste spetten vi har i Norge. Jeg har flere som faste gjester gjennom året, og nå venter jeg på at de skal ta med barna sine på besøk :)

  SvarSlett
 12. Kjempefine bilder. Du er kjempeflink med kamera. Takk for gode ord. Ja er i gang med glutenfritt kosthold, egg, kjøtt og fisk. Melk har jeg ikke brukt på et års tid, så det har blitt bedre. Bareå prøve seg fram og se om det gir resultater. Ønsker deg og dine en fin sommer også. Hadde vært hyggelig om vi hadde fått til et treff snart. Om ikke før iallefall til høsten.

  SvarSlett

Setter stor pris på en liten kommentar fra deg :) Alle kommentarer blir belønnet med et besøk i din blogg.