mandag 7. juni 2010

Mandagstema Hage

I år har jeg ikke så mye å vise fram i hagen vår. Der er det nemlig bare jord og grus akkurat nå. Den pusses opp og veranda og masse annet fint blir laget i løpet av sommeren. Gleder meg til å se det ferdig.

Men her er noen bilder fra hagen i fjor.

Epletreet vårt 3 m navn

Mai er alltid en fantastisk måned. Dette er tatt mai i fjor, men i år var blomstringa senere ute. Faktisk noen dager siden det sto i full blomst, og nå er det på vei ned. Går så altfor fort med epleblomstringa.

 

gul potterose m navn

Midt oppi all grusen og arbeidet ute, så har jeg klart å overvintre disse potterosene mine. Disse er tatt i fjor, for de blomstrer ikke enda, men masse grønne blader på de. Har de foreløpig i krukker. Håper alle rosene min overlever til jeg kan plante de trygt ned i jorden igjen. Selv klatrerosene mine lever i bøtter nå :)

Rosebed

Rosebedet rundt flaggstanga står foreløpig der enda, masse grønne blader, og venter bare på blomstringen. Tar vel en stund til enda..men håper varmen gjør at de kommer litt raskere enn i fjor.

 

For mer HAGE, ta en titt innom HER

mandagstema

10 kommentarer:

 1. Flott hage du har. Og jeg beundrer de som får til roser. Jeg har nå gitt opp det. Har prøvd mange typer og senest buskroser. Har hatt dem i to år, men jeg tror vinteren i år ble for kald.

  Vakre, vakre roser.

  SvarSlett
 2. How gorgeous.
  Thank you for sharing.
  Happy Monday.

  SvarSlett
 3. Roser er veldig vanskelig å få til, er det ikke? Jeg har lyst til å ha et rosebed når alt blir ferdig her. En lun krok med deilig duftende roser!
  Fine bilder:)

  SvarSlett
 4. Egentlig er det trist at blomstringen går så hurtigt. Dejlige billeder.

  SvarSlett
 5. Vad fint med humlan i körsbärsblommorna :)
  http://foto.rudenius.se/post/2010/06/07/Hage-Tradgard.aspx

  SvarSlett
 6. Å! Roser skulle jeg gjerne hatt, men her myldrer det av rådyr..

  SvarSlett
 7. Flotte roser du har ... håper de gir deg mange gleder i sommer! Mine er det så som så med. Noen ser ut til å bukket under den harde vinteren, mens andre har kommet med mange nye skudd. Så noen blomster blir det vel i sommer også!

  SvarSlett
 8. Så flotte bilder, roser er et nydelige skue når de blomstrer for fullt! Gleder meg til sommeren klarer å ta et tak her også;)

  SvarSlett
 9. Rosorna är jättefina, men jag faller pladask för första bilden. Den är otroligt vacker. Kanske såg det ut så här i Edens paradis?

  SvarSlett

Setter stor pris på en liten kommentar fra deg :) Alle kommentarer blir belønnet med et besøk i din blogg.